Dr!ve edities 2017

Dr!ve, het bedrijfsblad van de Dienst Vervoer en Ondersteuning

Poster met collage van de edities van Dr!ve uit 2017 waarin Ralph Stoove maandelijks schreef over het boek In een rechte lijn, de geschiedenis van de Dienst Vervoer en Ondersteuning
In Dr!ve, het bedrijfsblad van de Dienst Vervoer en Ondersteuning (DV&O), schrijf ik geregeld artikelen. Voor wie de DV&O niet kent, raad ik meteen mijn boek ‘In een rechte lijn, de geschiedenis van de Dienst Vervoer en Ondersteuning’ aan.

Vaste redacteur

Voor het bedrijfsblad Dr!ve (spreek uit: drive) behoorde ik een aantal jaar tot de vaste redactie. Sinds het schrijven van het boek, uitgegeven door Uitgeverij Siemes, schrijf ik alleen nog op incidentele basis voor dit bedrijfsmagazine. ‘In een rechte lijn’ verscheen ter ere van het twintig jarig bestaan van deze dienst die valt onder de Dienst Justitiële Inrichtingen van het Ministerie van Justitie en Veiligheid.

Eerste exemplaar

Het eerste exemplaar mocht ik op 1 februari 2017 overhandigen aan de toenmalig staatssecretaris van Veiligheid en Justitie, Klaas Dijkhoff. Na het uitbrengen van het boek, publiceerde ik een jaar lang maandelijks een artikel in Dr!ve over een anekdote, foto uit de oude doos of andere bijzondere wetenswaardigheid.

Collage van 2017 door Geen blad voor de mond

Geen blad voor de mond B.V. verzorgt de opmaak en druk van Dr!ve. Aan het einde van het jaar maakte het bedrijf een mooie collage van de verschenen edities van 2017.

Plaats een reactie