2019-08-14 Raadsleden rollend door de stad, door de redactie – Harderwijker Courant

Voorpagina-artikel over rolstoeltoegankelijkheid van Harderwijk

Foto gebruikt op voorpagina Harderwijker Courant bij artikel over Ralph Stoove die met raadsleden rollend door de stad gingRalph Stoové organiseerde voor de plaatselijke politici een ervaringsochtend om met de rolstoel rollend door de stad te gaan. De Harderwijker Courant schreef vervolgens een voorpagina-artikel over rolstoeltoegankelijkheid van Harderwijk. De krant baseerde het artikel op het persbericht dat de politici die meededen hadden opgesteld en vulden dat aan met informatie uit de blogs op RaGaSto.

De digitale editie van de Harderwijker Courant van 14 augustus 2019 met het artikel ‘Raadsleden rollend door de stad’ is te lezen door deze link te volgen.

Deelnemende gemeenteraadsleden

De deelnemende gemeenteraadsleden die zich voor de gelegenheid in een rolstoel van TNS Revalidatie Service lieten zetten, waren: Wilco Bos van de PvdA, Wilco Mazier van het CDA en Thijs Melkert van D66.

Andere kranten die er uitgebreid aandacht aanbesteedde waren De Stentor en Het Kontakt.

Plaats een reactie