2019-08-14 Raadsleden rollen door Harderwijk, gepubliceerd persbericht – Het Kontakt

Persbericht vanuit PvdA, CDA en D66 overgenomen in Het Kontakt

Pagina 15 uit Het Kontakt van Harderwijk van 14 augustus 2019 met het artikel Raadsleden rollen door Harderwijk over Ralph Stoove die politici meenam in een rolstoelOnder andere Het Kontakt, een van de plaatselijke kranten van Harderwijk, besteedde aandacht aan de rolstoel-ervaringsochtend die Ralph Stoové had georganiseerd voor gemeenteraadsleden. Hij nam drie politici mee in een rolstoel om ze zelf te laten ervaren hoe het met de rolstoeltoegankelijkheid van de stad gesteld is. Aan de hand daarvan werd het persbericht vanuit PvdA, CDA en D66 overgenomen in Het Kontakt als artikel met de titel: Raadsleden rollen door Harderwijk.

Gemeenteraadsleden

De gemeenteraadsleden die eraan deelnamen waren: Wilco Bos van PvdA, Wilco Mazier van CDA en Thijs Melkert van D66. De rolstoel die de heren politici gebruikten was niet de Quickie Argon van Ralph Stoové, maar een lichtgewicht Activator die TNS Revalidatie Service belangeloos beschikbaar stelde voor deze actie.

De editie van 14 augustus 2019 van Het Kontakt is terug te vinden door op deze link te klikken.

Het losse digitale artikel ‘Raadsleden rollen door Harderwijk’ lees je hier.

Andere kranten die aandacht besteedden hieraan waren De Stentor en de Harderwijke Courant.

Plaats een reactie