De Sprong februari – maart 2021

foto van Cover van De Sprong februari en maart 2021 van Reuma Patiënten Vereniging Randmeren (RPV)Blogs in het verenigingsmagazine

Ik blog al een tijdje over mijn reumatische aandoening in de blogreeks met de naam ‘Bechie voor het echie’. Het allereerste deel heette ook exact zo en publiceerde ik op mijn website op 17 oktober 2018. Inmiddels ben ik lid van de lokale reumapatiëntenvereniging en van daaruit is me gevraagd of ze mijn blogs in het verenigingsmagazine mogen plaatsen.

Eerste deel

Zodoende kon ik mij in de vorige editie van De Sprong, zoals het magazine van de Reuma Patiënten Vereniging Randmeren heet, voorstellen als nieuwe blogger. In de editie van februari en maart 2021 is het dan officieel zover. Startend met het eerste deel ‘Bechie voor het echie’ zal vanaf nu elke editie een blog van mij verschijnen in het blad. Omdat sommige blogs al wat langer geleden geschreven zijn, worden ze lichtelijk aangepast aan de huidige actualiteit indien nodig. De oorspronkelijke blogs kan je blijven lezen op mijn website natuurlijk. Je vindt ze onder het tabje ‘Bechterew’ bij mijn blogs.

Afbeelding van de blog Bechie voor het echie in De Sprong februari en maart 2021, van RPV Randmeren

In het schap

Erg leuk om te zien dat het magazine ook in het schap ligt van mijn fysiotherapiepraktijk waar ik elke week heen ga. Mijn fysiotherapeut had mijn blog al opgemerkt in het magazine.

Afbeelding van magazine De Sprong met daarin de blog 'Bechie voor het echie' in een tijdschriftenrek bij fysiotherapiepraktijk FysioTotaal in Harderwijk

Plaats een reactie