2019-09 Rollend door Harderwijk, door Noortje Krikhaar – ReumaMagazine

Rollend door Harderwijk

cover van reumamagazine met als covermodel Ralph Stoove in rolstoel voor het artikel Rollend door Harderwijk door Noortje KrikhaarReumaMagazine.nl had mijn berichten op social media ook opgepikt. Daarin daagde ik de lokale politici uit om met me mee te gaan in een rolstoel door Harderwijk. Daarop vroeg de redactie mij of ze het verhaal ook mochten delen in de papieren versie van ReumaMagazine. En zo verscheen in september het artikel ‘Rollend door Harderwijk’, geschreven door Noortje Krikhaar.

Meer dan dertig jaar

Al meer dan dertig jaar (tot januari 2014 bekend onder de naam ‘In Beweging’) is ReumaMagazine het blad dat mensen informeert over diverse aspecten van reumatische aandoeningen, van persoonlijke verhalen tot wetenschappelijk onderzoek. ReumaMagazine heeft zich als doel gesteld om de lezer met reuma (en de professional die met mensen met reuma te maken heeft) te voorzien van uitgebreide, goede en actuele informatie.

Covermodel

Supergaaf dus dat ze mijn verhaal wilden gebruiken om te delen in het blad. Dat het blad goed gelezen wordt, werd me al snel duidelijk. Kort na het verschijnen ontving ik diverse mailtjes en persoonlijke berichten van medepatiënten. Ze hadden me gespot in het magazine. En dat spotten was niet zo lastig, aangezien ik pontificaal als covermodel op de kaft stond. Maar dat zal meer te maken hebben met de schitterende foto die Stefan Verkerk van me maakte dan met mijn natuurlijke schoonheid.

Voor wie een abonnement wil nemen op ReumaMagazine kan terecht op hun website.

De volledige cover van ReumaMagazine met de foto van Stefan Verkerk:

cover van reumamagazine met als covermodel Ralph Stoove in rolstoel voor het artikel Rollend door Harderwijk door Noortje Krikhaar

Plaats een reactie