START ’84 september 2017

Start ’84 editie september 2017

Cover van autosportmagazine Start 84 van september 2017 met daarin bijdragen van Ralph StoovéMax Verstappen

Uiteraard tref je ook deze maand weer de nodige bijdragen aan van mijn hand. Allereerst natuurlijk de rubriek waarin ik de berichten van de afgelopen maand over Max Verstappen van Red Bull Racing in de Formule 1 beschrijf.

Twitter Circuit

Tevens mocht ik me weer uitleven in het verzamelen van de leukste twitterberichten vanuit of over de Nederlandse autosporters in ‘Twitter Circuit’.

Even bellen met Chris Schotanus

Voor de rubriek ‘Even bellen met…’ mocht ik een oude bekende spreken. Toen ik nog de rubriek over het Dutch National Racing Team (DNRT) vol schreef, deed ik regelmatig zaken met hem. Als fotograaf en medewerker van START ’84 is Chris Schotanus met name op het Circuit Zandvoort een bekende verschijning.

Panoz DP01 McDonald’s Cosworth Champ Car

In ‘Vergeten Helden’ kijk ik naar de Panoz DP01 McDonald’s Cosworth Champ Car uit 2007. Een hele mond vol voor een auto die als Amerikaanse tegenhanger van de Formule 1 in 2007 neerstreek op het TT circuit van Assen. Waarom ik over die auto schrijf? Nou totdat Nico Hülkenberg op 7 augustus 2017 met een Formule 1 Renault E20 uit 2012 dat circuit op ging, stond het ronderecord op naam van die bolide. Toentertijd werd die bestuurd door Sébastien Bourdais.

Een tipje van de sluier van de september-editie van Start ’84?

Plaats een reactie