START ’84 november 2016

Cover: Start '84 Autosportmagazine november 2016 is vernieuwd met Max VerstappenDeze maand is START ’84 compleet vernieuwd. Zoals uitgever Henk Tang op Facebook schreef over de vernieuwing van het autosportmagazine:

“Dik nieuws!!!!!

START autosportmagazine gaat volgas door! De inspanningen van de afgelopen jaren werpen hun vruchten af. Dankzij een geweldig team van medewerkers kan ik met trots mededelen dat Nederlands snelste autosportmagazine vanaf nu iedere maand verschijnt met maar liefst 96 / 100 pagina’s. Bovendien is het nietje vervangen door een ‘gelijmde rug’, wat een mooie glossy boost geeft aan de uitstraling.

Via START autoportmagazine bereiken autosportliefhebbers, teams, rijders, organisaties en bedrijven elkaar. Zo blijven zij op de hoogte van alles wat de Nederlandse autosport biedt. De autosportwereld kan en wil niet zonder een gevarieerd kwaliteitsmagazine dat de lezers elke maand weer met mooie artikelen verwent. START Autosportmagazine is 32 jaar leverancier van autosportplezier!”

Uiteraard heb ik ook aan deze editie van het vernieuwde autosportmagazine weer mijn vaste bijdrage mogen leveren over Max Verstappen die in zijn Red Bull RB12 van Red Bull Racing ongelooflijke dingen laat zien. Meer lezen? Word dan abonnee of bestel deze editie!

Illustratie: openingspagina van het artikel over Max Verstappen in de Formule 1 voor Red Bull Racing in START '84 Autosportmagazine november 2016

Plaats een reactie