START ’84 juni 2017

Mooie complimenten voor autosportmagazine START ’84

Cover van autosportmagazine Start 84 van juni 2017 met daarin bijdragen van Ralph StoovéSucces en pech voor Max Verstappen

In de juni-editie van START ’84 heb ik me weer helemaal kunnen laten gaan in mijn vaste bijdragen. Je treft onder andere mijn artikel aan over Max Verstappen in de Formule 1. Het kan niet anders dan dat er aandacht is voor zowel zijn successen bij Red Bull Racing als voor de pech die de jonge Nederlandse coureur te verwerken krijgt.

Vergeten held TE 2800 uit 1973

In de rubriek ‘Vergeten Helden’ schrijf ik over een bijzondere Belgische creatie, de TE 2800. Deze sportwagen kende in de basis de Opel Manta, maar kreeg een dusdanige technische metamorfose dat er een geheel eigen merk en model ten tonele verscheen. De wagen was bovendien niet onverdienstelijk in de autosport. Helaas is per abuis de foto van de vorige maand nog een keer gebruikt bij het artikel, waardoor de TE 2800 niet te zien is. Om dit goed te maken, plaats ik hier de link naar alles wat je te weten kan komen over de bijzondere coupé: TE 2800.

Even bellen met Willem van Dalen en de Twitterpagina

Verder staat de rubriek ‘Even bellen met…’ en de verzamelrubriek met de meest relevante Twitterberichten uit de Nederlandse autosport weer in het autosportblad. Deze keer bel ik met Willem van Dalen. In de jaren zeventig en tachtig deed hij niet onverdienstelijk aan nationale en internationale rallycross. Inmiddels heeft hij weliswaar de pensioengerechtigde leeftijd bereikt, het weerhield hem er niet van om weer eens achter het stuur te kruipen van een geprepareerde Volkswagen New Beetle.

Complimenten van Huub Vermeulen

Verder schreef drijvende kracht achter de DNRT (Dutch National Racing Team) Huub Vermeulen een prachtig compliment over het autosportblad in zijn column:

START ’84 van juni alvast even doorbladeren?

Dat kan hieronder:

Plaats een reactie