START ’84 juli 2017

Waar ik in juli over schreef?

Cover van autosportmagazine Start 84 van juli 2017 met daarin bijdragen van Ralph StoovéOok in deze editie vinden jullie weer vier bijdragen gemaakt door Ralph Stoové in autosportmagazine START ’84.

In de rubriek ‘Vergeten Helden’ schrijf ik kort over de allereerste poging van Honda om deel te nemen in de Formule 1. Ondanks de tegenvallende resultaten in 2017, heeft Honda namelijk een imposante palmares opgebouwd. De eerste schreden in het Formule 1-avontuur werden gezet met de Honda RA270.

Voor de rubriek ‘Even bellen met…’ pak ik de hoorn op om Roel Brussen aan de tand te voelen. Roel Brussen bestiert zowel een bedrijf als een raceteam met de naam Pit Stop. Daar kan dus alleen maar een autosporthart in verscholen liggen, toch?

De nodige pagina’s met achtergronden en weetjes over de Nederlandse autosportcoureur Max Verstappen in de Formule 1 mogen niet ontbreken.

Overigens heeft Ho-Pin Tung, die tijdens de 24 uur van Le Mans zo enorm goed presteerde en in de top eindigde, zijn ‘oude’ vertrouwde autosportmagazine nog niet vergeten. Zo schreef hij trots:

Alvast een voorproefje van de juli-editie?

Plaats een reactie