START ’84 februari 2017

Cover START '84 autosportmagazine februari 2017Max Verstappen in de Formule 1

Deze maand uiteraard, zoals jullie van me gewend zijn, een aantal pagina’s over Nederlands jonge autosporttalent dat bij Red Bull Racing mogelijk in 2017 een gooi doet naar de wereldtitel. Vanaf deze maand (februari 2017) lever ik echter niet alleen een bijdrage in de vorm van een artikel over Max Verstappen in de Formule 1.

Nog drie rubrieken

Ik heb tevens drie korte rubrieken overgenomen.

Zo mag ik de redactie van de twitterpagina achterin het tijdschrift op me nemen. Daarnaast schrijf ik in de rubriek ‘Vergeten helden’ over auto’s die op geheel eigen wijze een positie in de autosportgeschiedenis hebben verworven. In februari neem ik de Ford RS200 daarvoor onder de loep. Waarom? Omdat het dit jaar precies dertig jaar geleden is dat de Group B uit de rallysport verbannen werd. De RS200 was één van de voertuigen die uiteindelijk het stopzetten van deze roemruchte klasse in gang zette.

Artikel Even bellen met Gijs van der Koogh in START '84 autosportmagazine februari 2017Als vierde bijdrage lever ik het item ‘Even bellen met…’ aan. In deze rubriek bel ik even met iemand uit de autosportwereld op die op welke manier dan ook wat bijzondere aandacht mag gebruiken. Als aftrapper mocht ik even bellen met Gijs van der Koogh. Het werd een mooi en bijzonder gesprek.

Benieuwd?

Kijk dan op Start ’84 voor een voorproefje. Daarna is een los nummer of een (proef)abonnement snel geregeld.

Plaats een reactie