START ’84 december 2017

Cover van autosportmagazine Start 84 van feestmaand december 2017 met daarin bijdragen van Ralph StoovéFeestmaand december

In de feestmaand december gaat het maandblad START ’84 natuurlijk gewoon door. Veel kampioenschappen zijn weliswaar afgelopen, maar ook in de winter kan je allerlei autosportevenementen beleven. Bovendien wil de echte liefhebber op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van teams, rijders, achtergronden, enzovoort.

Volg me op twitter

Voor de twaalfde editie in 2017 van het autosportmagazine START ’84 klom ik daarom graag weer in de pen. Ik hield zoals gebruikelijk de meest interessante twitterberichten bij in de rubriek ‘Twitter Circuit’. Ik probeer daarin zo breed mogelijk de autosport in Nederland weer te geven. Heb je het idee dat jouw berichten de moeite waard zijn om er af en toe in te vermelden, maar zie je ze nooit terug? Doe dan een volgverzoek op mijn twitterpagina en ik volg je actief terug. Je vindt me op: SchrijvendeSchrijver of klik op het twittericoontje op deze website.

Even bellen met: Geert ter Harmsel

Ik belde even met Geert ter Harmsel. Als één van de initiatoren van (en één van de deelnemers aan) de Peugeot 206 Rally Cup trotseert hij menig rallypiste.

Fijne berichten over Max Verstappen

Een exemplaar van START ’84 is natuurlijk niet compleet zonder dat er een stuk geschreven staat over Nederlands autosport-trots, Max Verstappen. Na een periode van pech in de Formule 1, kon ik weer eens fijne berichten schrijven over de prestaties van de coureur bij Red Bull Racing.

Mercedes ‘Das Blaue Wunder’ in Vergeten Helden

Deze keer geen racewagen in de rubriek Vergeten Helden, maar een ondersteuningsvoertuig. En toch… Wat voor één! Om snel haar racewagens van het circuit naar de fabriek en terug te transporteren tijdens de raceweekenden, ontwikkelde Mercedes een supersnelle Renntransporter. Helaas raakte de wagen in de vergetelheid na een paar fikse ongelukken op de circuits waarbij Mercedes betrokken was.

Een voorproefje van START ’84 december 2017

Alvast wat zien van START ’84 december 2017? Dat kan, want maandelijks maakt Mikedehigh.com een prachtige preview van het blad:

Plaats een reactie