START ’84 april 2018

De rubrieken van Ralph Stoové in START ’84 april 2018

Cover van autosportmagazine Start 84 van april 2018 met daarin bijdragen van Ralph Stoove

Deze maand tref je in autosportmagazine START ’84 weer diverse bijdragen aan van redacteur Ralph Stoové. In volgorde van voorbijkomen in het maandblad, lees je de volgende rubrieken:

Vergeten Helden

Deze keer over de allereerste officiële kart (skelter) van Nederland, de ATAF Skelter uit 1959.

Even bellen met…

Deze maand heb ik wel een heel jonge coureur aan de lijn. Ik bel even met de 11-jarige Robert de Haan die in 2018 Nederland mag vertegenwoordigen in de CIK-FIA Karting Academy.

Formule 1 (Max Verstappen)

In deze rubriek kijk ik met name naar de Nederlandse invloeden in de Formule 1. Daarin heeft Max Verstappen van Aston Martin Red Bull Racing natuurlijk de hoofdrol. In deze editie kijk naar de wat moeizame start van het seizoen van de coureur, de goed presterende RB14 en het effect van de HALO. Daarnaast blik ik even terug op het artikel van vorige maand en vul daarin naar aanleiding van nieuwe informatie aan hoe het TT Circuit Assen en Circuit Zandvoort ervoor staan met betrekking tot het organiseren van een Nederlandse Formule 1 wedstrijd; de Dutch Grand Prix.

Performance ‘Kort & Krachtig’

In Kort & Krachtig staat weer een selectie van de laatste nieuwtjes die verschillende autosportbedrijven op de markt brachten,

Twitter Circuit

De meest interessante tweets (twitterberichten) over de Nederlandse autosport door coureurs of liefhebbers.

Voorproefje door Mikedehigh.com?
<iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fstart84%2Fvideos%2F956263221198681%2F&show_text=0&width=560″ width=”560″ height=”315″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowTransparency=”true” allowFullScreen=”true”></iframe>

Plaats een reactie