Klassiek & Techniek mei 2017

Afbeelding van cover van Klassiek & Techniek nummer 230 editie mei 2017Twee vliegen in één klap

Voor de rubriek ‘Komt een auto bij de dokter…’ in Klassiek & Techniek nummer 230 van mei 2017, ga ik op zoek naar een leuke Citroën CX om op te knappen. Ik kom uiteindelijk terecht bij Stoebo in Bolsward. Daar staat niet één CX, maar het bedrijf heeft er twee te koop staan. Beide nagenoeg gelijk en uitgevoerd als CX 25 GTi. Beide zijn ook uit 1987, dus Phase II. Ik kon niet kiezen en besloot om over beide maar een gecombineerde reportage te maken. Oh ja… welke je het beste kan kopen om op te knappen? De CX 25 GTi uiteraard, haha… Lees in het magazine maar naar welke precies de voorkeur uitgaat. Veel leesplezier!

Reactie op Volvo 240 Polar Estate artikel in K&T229

Meneer Blaauboer nam de moeite om in de pen te kruipen voor een reactie op mijn artikel in Klassiek & Techniek nummer 229, de editie van april. Daarin schreef ik voor de rubriek ‘Komt een auto bij de dokter…’ een stuk over de aanschaf van een Volvo 240 Polar Estate uit 1993. Leuk om te zien dat zo’n rechtgeaarde Volvo-liefhebber en rijder het stuk zo bestudeerd had. Dat doet een redacteur altijd plezier.

YouTube

In mei begon hoofdredacteur Freddy Nieuwenhuize onder de naam ‘Oud Mobiel’ en YouTube-kanaal om zijn videoreportages online te zetten. Hij maakt van zijn reportages voor het klassiekermagazine namelijk geregeld videobeelden. Nog een reden dus om de bedrijvigheid van het maandblad te volgen!

Plaats een reactie