Klassiek & Techniek juli 2020

Citroën ID19 van Maus Gatsonides

Het is alweer even geleden dat ik voor Klassiek & Techniek op pad ben geweest voor een mooie reportage van een klassieke auto. Door de coronamaatregelen konden mijn collega’s ook minder actief bezig zijn met het vak van autojournalist. De spoeling werd zelfs wat dun, dus kreeg ik de vraag of ik niet nog een artikel op de plank had liggen. Dat had ik gelukkig nog. Een mooi artikel zelfs, over de Citroën ID19 van Maus Gatsonides. Ik kwam de auto een paar jaar geleden op het spoor. Via Passion 4 Classics kreeg ik de kans om de iconische Franse auto te onderwerpen aan een fotoreportage en meteen de geschiedenis ervan uit te pluizen.

Foto van de Citroën ID19 van Maus Gatsonides en Andre Jetten gefotografeerd door Ralph Stoove voor Klassiek en Techniek

Coverfoto van de Citroën ID19 door Ralph Stoové

Klinkt goed niet? Ik was dan ook blij verrast dat één van mijn foto’s het schopte tot de cover van Klassiek & Techniek 268, van juli 2020. Overigens heb ik ook bewegende beelden van de auto gemaakt. Kijk maar eens naar het filmpje van de hydropneumatische wielophanging op het instagram-account Ragasto_cars.
(Overigens vind ik het woord coverfoto maar een rare samentrekking van het Engelse woord ‘cover’ en het Nederlandse woord ‘foto’. Wat dat betreft past het beter om de term ‘omslagfoto’ of ‘cover photo’ te gebruiken, afhankelijk van je voorkeurstaal.)

Klassiek & Techniek kopen?

Je kan de huidige editie van Klassiek & Techniek bestellen als los exemplaar, maar je kan uiteraard ook meteen abonnee worden. Dan geniet je nog veel meer van dit geweldige klassiekermagazine over oldtimers, youngtimers en andere bijzondere en/of klassieke voertuigen.

Plaats een reactie