De Sprong juli t/m september – 2021

afbeelding van de omslag van De Sprong juli t/m september 2021 van reuma patiënten vereniging RandmerenMijn leven met een chronische ziekte

Zoals elke maand schrijf ik voor de (inmiddels opgeheven) lokale Reuma Patiënten Vereniging Randmeren in De Sprong. Dat is een twee à drie maandelijks verschijnend magazine. Daarin staan wetenswaardigheden over reumatische aandoeningen en informatie over lokale bijeenkomsten en activiteiten. Er staan ook ervaringsverhalen in. Zo verschijnt er in elke uitgave een blog over mijn leven met een chronische ziekte. Die blogs zijn uiteraard gebaseerd op de blogs die je ook op mijn website leest.

Michael Jackson voor het echie

In de editie van De Sprong ‘juli t/m september 2021’ is mijn artikel verschenen over reumahandschoenen. De blog draagt de titel ‘Michael Jackson voor het echie’. En daarmee doel ik natuurlijk op het uiterlijk van die glimmende donkere reumahandschoenen. De blog ‘Michael Jackson voor het echie’ kan je dus ook lezen door op deze link te klikken.

Michael Jackson voor het echie geïnspireerd op reuma handschoenen

Handgemaakte verjaardagskaart

In de editie van De Sprong juli t/m september 2021 zat ook een extra verrassing, speciaal voor mij. Omdat ik in die periode jarig ben, ontving ik van de RPV Randmeren ook een verjaardagskaartje. Die was handgemaakt. Behalve dat dat zo’n kaartje nog wat extra persoonlijk maakt, vind ik een handgemaakt kaartje bijzonder omdat ik weet hoe moeilijk dat voor iemand met reuma is. Het past dus onbewust helemaal bij het onderwerp van mijn blog over de reumahandschoenen en spalkjes.

Plaats een reactie