2022-11-01 Wie de orthopedische schoen past, door Open Deur 88ste jaargang nr 11

Afbeelding van de cover van de elfde editie van de 88ste jaargang van Open Deur met als onderwerp Schoenen. Op de cover zie je een close up van benen van mensen met schoenen die lopen over straat.Schoenen

De redactie van het christelijke magazine Open Deur, benaderde mij of ik wilde bijdragen aan de edtitie van november 2022. Het hoofdonderwerp van nummer 11 van de 88ste jaargang betrof ‘schoenen’. De redactie stuitte bij de voorbereiding van die uitgave op mijn blogs over orthopedische schoenen.

Foto’s leveren aan Open Deur

In één van die blogs leg ik stap voor stap uit hoe mijn orthopedische schoenen gemaakt worden en in het andere deel schrijf ik over de bijbeltekst die ik achterop één van mijn paren heb laten aanbrengen.
Die combinatie maakte het voor Open Deur interessant om aandacht aan te schenken. Ze vroegen of ze mochten verwijzen naar mijn blogs en of ik enkele foto’s wilde aanleveren. Hier wilde ik graag aan meewerken.

Geloof uitdragen

Sowieso omdat ik op die manier een stukje van mijn christelijke geloof kan uitdragen, ondanks of juist dankzij mijn beperking. Maar ook omdat ik nog steeds erg tevreden ben met de inzet van mijn orthopedisch schoenmaker. Dankzij dat vakmanschap heb ik immers minder pijn en meer stafunctie als ik mijn orthopedische schoenen draag.

Afbeelding van een opengeslagen tijdschrift met het artikel (rechts) over hoe mijn mooie orthopedische schoenen met bijbeltekst zijn gemaakt met een verwijzing naar mijn blogs. Op het opengeslagen christelijke magazine Open Deur ligt schuin ook een dicht exemplaar waarop de cover met als onderwerp schoenen zichtbaar is.

Open Deur aanvragen of lezen?

Het papieren magazine van Open Deur is een uitgave van Kok Boekencentrum. Meer lezen of het magazine Open Deur aanvragen kan via de website van het magazine.
Het magazine is ook digitaal te vinden. Daarvoor kijk je het beste op de website van Theologie.nl en dan kijken onder het kopje ’tijdschriften’.

Meer over mijn orthopedische schoenen lezen

Verder lezen in mijn blogs over mijn orthopedische schoenen:
– Over hoe orthopedische schoenen gemaakt worden lees je in: Wie de orthopedische schoen past, trekke hem aan.
– Over de ontwerpen van mijn mooie orthopedische schoenen lees je in: Mooie orthopedische schoenen voor het echie.
Wil je meer zien van belevenissen met mijn beperking en chronische ziekte, dan kan je ook mijn Instagram-pagina RaGaSto bekijken. Klik dan meteen op de ‘volg’-knop om niets te missen!

Plaats een reactie