2020-10-01 De Sprong, door Ellie van Eikenhorst – RPV Randmeren

cover van De Sprong, het magazine van RPV Randmeren van oktober en november 2020 met een artikel over de rolstoelsticker van Ralph StoovéReuma Patiënten Vereniging Randmeren

De Reuma Patiënten Vereniging Randmeren was in mijn blogs de rolstoelsticker opgevallen. Voor het magazine van die patiëntenvereniging, wilde de redactie daar graag aandacht aan besteden. Zodoende verscheen erover in de editie van oktober/november 2020 een artikel in De Sprong.

De Sprong

De Sprong dankt zijn naam en logo aan de regio waarin deze patiëntenvereniging zich bevindt. Randmeren bestaat grofweg uit de regio Harderwijk, Ermelo en Dronten. De springende dolfijnen in het logo refereren uiteraard aan de lokale trekpleister Dolfinarium.

Magazine De Sprong van RPV Randmeren op een TNS rolstoel met rolstoelstickers voor op de auto
Klik op bovenstaande foto om naar de webshop te gaan waar de rolstoelstickers te koop zijn.

In De Sprong

Redacteur Ellie van Eikenhorst maakte het volgende artikel in De Sprong. Dat gaat dus over de autosticker die oproept om afstand te houden en rekening te houden bij het uit- en inladen van een rolstoel:
‘Kent u dat? Je bent rolstoel afhankelijk en als je terugkomt bij je auto na b.v. het winkelen en iemand heeft zijn auto vlak achter de jouwe heeft geplaatst. Tja, hoe krijg je dan je rolstoel weer achterin? Ralph Stoové heeft samen met zijn vrouw een sticker op de markt gebracht waarin duidelijk gevraagd wordt om voldoende afstand te bewaren.
Ralph heeft Axiale en perifere SpA en nog een aantal andere aandoeningen. Hij heeft een blog waarin hij schrijft over zijn reumatische aandoeningen: Bechie voor het echie. Hij kwam erachter dat er heel veel aanpassingen nodig zijn bij een chronische ziekte die niet vergoed worden. Zoals o.a. een proefrijles autorijden met aanpassingen en handbedieningen. Aanpassingen die hij met de opbrengst van de verkoop weet te bekostigen. Voor meer informatie kunt u terecht op zijn website: RAGASTO.NL. Wilt u meer weten over de stickers ga naar zijn blog: rolstoel-sticker-leverbaar-voor-het-echie. Geen inzameling of crowfunding maar op kleine schaal een nuttig product bieden.’

Lid worden van RPV Randmeren

Ben je ook reumapatiënt? En woon je in Randmeren? Dan kan ik je een lidmaatschap van de RPV Randmeren van harte aanbevelen. Uiteraard ben ik zelf ook lid geworden. Er worden (indien de coronamaatregelen het toelaten) geregeld activiteiten georganiseerd. Zo kan je deelnemen aan beweeggroepen, zoals zwemmen en volleyballen.

Plaats een reactie