2020-06-01 Is hier soms een wc? door Arnoud Kluiters – Plus Gezond

Cover van editie 3 van 2020 van Plus Gezond welke in juni verscheenErvaringsdeskundige

Voor het artikel ‘Is hier soms een wc?’ in het magazine +Gezond werd ik geïnterviewd door Arnoud Kluiters. Hij maakte een artikel over het tekort aan openbare toiletten in Nederland. Ik mocht mijn verhaal doen als ervaringsdeskundige en mijn inzet om lokaal de noodzaak kenbaar te maken.

+Gezond juni 2020

Het artikel verscheen in juni in de derde editie van Plus Gezond (+Gezond) van 2020. Ik vertel daarin onder andere over mijn verbazing dat er wel overal wifi is, maar dat je niet overal naar het toilet kan. En dat terwijl er miljoenen Nederlanders vaker of onverwacht een toilet nodig hebben en een bezoek aan een wc een eerste levensbehoefte is. Ook wordt er verder ingegaan op de toiletalliantie die onder andere vanuit de Maag Lever Darm Stichting is opgericht en het nut van de Hoge Nood App waarop steeds meer openbare en opengestelde toiletten staan aangegeven.

Foto van het artikel over openbare toiletten in Plus Gezond met het verhaal van Ralph Stoove

Abonneren en losse nummers

Het magazine +Gezond verschijnt zes keer per jaar als themaspecial van Plus Magazine. Plus Magazine stelt dat het tijdschrift vol staat met inspiratie en tips om gezond te worden en te blijven.
Je kan je abonneren via de website van Plusonline. Maar je kan ook losse edities bestellen via bijvoorbeeld Magvilla.
Plus Gezond is ook in het Frans verschenen. Dus mocht iemand daar een exemplaar van hebben liggen, dan zou ik die graag ontvangen of een paar foto’s van toegezonden krijgen. Alvast bedankt!

Plaats een reactie