2018-11-19 Nederland is openbare toiletten woestijn, NPO radio 1 – Eén Vandaag

Eén Vandaag

Radio interview met Joris Kreugel van NPO1 Een Vandaag over meer openbare toiletten op 19 november 2018Vanwege de hoge nood voor meer openbare toiletten in Nederland wijdde presentatrice Suzanne Bosman van Eén Vandaag er een uitzending aan. Als ervaringsdeskundige en vrijwilliger voor De Toiletalliantie werd ik door Joris Kreugel geïnterviewd over dit onderwerp.

De betreffende uitzending van Eén vandaag is terug te luisteren op NPO radio 1.

Paul de Leeuw

Bijzonder was dat Paul de Leeuw kennelijk de uitzending ook geluisterd had. Het item had hem aan het nadenken gezet. Ook hij ziet daardoor het belang van meer openbare toiletten. Toen hij twee dagen later (op 21 november 2018) als tafelgast bij De Wereld Draait Door aanschoof refereerde hij in de dagopening aan mijn interview. 

De betreffende dagopening van deze uitzending van De Wereld Draait Door kan je terugkijken op de website van DWDD.

Plaats een reactie