Een nieuwe website

Wat is dit gaaf zeg! Voor het eerst plaats ik een blog op mijn eigen website. Tot nu toe zette ik mijn verslagleggingen van belevenissen op een platform van meerdere bloggers. Daar blijven de oudere teksten nog wel staan voor de liefhebbers, maar met de komst van mijn website is er ook de ruimte gekomen om blogs, columns, artikelen en mogelijk een stukje proza in eigen beheer te publiceren.

Een eigen boek

Allereerst wil ik natuurlijk de maker van deze website, Edo Dijkgraaf van Combron, ontzettend bedanken dat hij de tijd en energie gestoken heeft in deze schitterende internetpagina. Dit is niet alleen een plek waar ik mijn blogs als deze kwijt kan. Na lang wikken en wegen, heb ik sinds 1 juni van mijn hobby deels mijn werk gemaakt. Op deze website kan je dus ook mijn bedrijfsmatige activiteiten volgen. Zo schrijf ik op dit moment aan een boek, waarvan de presentatie niet lang meer op zich laat wachten en ben ik als freelancer actief voor diverse bladen, zoals: de autobladen Klassiek & Techniek en Youngtimer Magazine, het autosportblad Start ’84 en het magazine Thuis van de Baptisten Gemeente Harderwijk.

Foto autobladen en magazines in de verkoop bij een kiosk

Uit de hand gelopen hobby

Een uit de hand gelopen hobby dus. Het plezier in schrijven is er niet minder op geworden. Behalve de opdrachten, blijf ik actief als blogger over allerhanden onderwerpen. Onder mijn pseudoniem Ragasto schrijf ik namelijk teksten welke ik aan het toetsenbord toevertrouw en graag met jullie wil delen.

Inspiratie

Wees echter niet bang dat het op deze website alleen over auto’s zal gaan; in tegendeel. Mijn interesse is breed en ik zoek juist de uitdaging om in alledaagse belevenissen de humor te vinden. Dat kan een review zijn op een hotel of restaurant, maar net zo goed kan het gaan over de wachtkamerperikelen bij de huisarts. Inspiratie zit overal in.

Maandelijks

Alleen de tijd hè? Ik zou elke dag hier wel iets willen schrijven. Een fulltime baan, mijn freelance werk en de benodigde quality time met mijn lieftallige eega weerhouden me daarvan. Ik ga, al is het slechts een kort bericht over de publicaties in tijdschriften of andere media waaraan ik mocht bijdragen, regelmatig hier een artikeltje plaatsen. Oké, laat ik in ieder geval de belofte doen om maandelijks jullie op de hoogte te houden van wat mij bezig houd.

Veel leesplezier

Ik sluit altijd af met de lezers van mijn artikelen veel leesplezier toe te wensen. Dat doe ik hier ook, maar het betreft deze keer geen afsluiting. De website is zojuist geopend; ik begin dus pas. Alvast aan jullie allen die mijn leuke, interessante en bijzondere verhalen hier komen lezen:

Veel leesplezier!

Ragasto

Over de auteur

Plaats een reactie